dijous, 17 d’octubre del 2013

Experiències,

Les TIC al CEIP Can Cantó

Can Cantó és una escola d’Eivissa que treballen amb un projecte educatiu sobre les TIC. L’altre dia a classe, en petit grup, vam visitar la seva pàgina web i vam tenir la oportunitat de veure les feines que duen a terme utilitzant les noves tecnologies a l’aula. 

Hi havia un munt de propostes i feines fetes per els infants de totes les edats. Però amb la feina que més ens vam fixar el nostre grup, va ser una activitat portada a terme amb un programa de dibuix. Els infants, havien de fer un dibuix amb aquest programa a l’ordinador i, després, presentar-lo mitjançant la pissarra digital a la resta de companys. 

Amb aquesta activitat, els infants van treballar el desenvolupament de la destresa amb l’ordinador, la creativitat per fer el dibuix i l’expressió oral mitjançant la presentació i descripció del dibuix a la resta de companys a l’aula. 

L’experiència d’aquesta escola, m’ha fet veure que les noves tecnologies comencen a formar part de l’aprenentatge de l’infant i que si volem, els docents, podem introduir-les per dur a terme qualsevol activitat i assolir els objectius proposats. Només cal d’una mica d’imaginació i ganes i entusiasme per treure-ho endavant! 

Per si teniu curiositat i voleu visitar la pàgina del CEIP Can cantó: http://cancanto.org/indicecat.htm

Què fem amb les TIC? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada