dimecres, 22 de gener de 2014

Comiat,

Ja ha arribat el final d’aquesta assignatura. Després de gairebé quatre mesos de feina molt intensa puc dir que ha estat una assignatura densa. Les poques hores que teníem, les havíem de ben aprofitar!

Les classes teòriques m’han servit per solidificar continguts i conscienciar-me realment de la importància de les TIC als centres educatius. Necessitem alumnes formats en Noves Tecnologies. Les classes practiques, m’han servit per conèixer nous programes informàtics i per ampliar coneixements. 

A més, amb la realització del joc multimèdia hem aprofundit amb els continguts i propostes d’ús, animacions de presentació, etc. del programa power point. Fer aquesta feina, personalment, m’ha servit per he aprendre noves possibilitats que no coneixia del power point. 

El joc multimèdia l’hem anat fent durant tot el quadrimestre. Ens ha portat molta feina però, alhora, una vegada acabat, molta satisfacció. "El cos i la salut" és el títol del nostre joc. Així és com haurem d’acompanyar al Dr. Fonen Doscopi a la seva consulta mèdica on hi trobarem jocs que tractin el cos, l’alimentació, la higiene i la farmaciola. 

Durant els darrers dies de classe hem anat presentant els nostres jocs multimèdia. Penso que tots els grups hem fet una feinada. Enhorabona a totes les companyes!

Ara toca dir adéu a l’assignatura però no a les TIC. Aquest ha estat l’inici d’un llarg camí que no te fi. A partir d’ara toca treballar i ampliar coneixement per no quedar-nos enrere. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada